Νάξος Ελλάδα: Plaka Camping στο νησί της Νάξου - Πλάκα

Καλώς ήρθατε

Το Plaka Camping βρίσκεται στην ομορφότερη και μεγαλύτερη παραλία στην Ελλάδα. Η παραλία τηs Πλάκαs που απαριθμεί πολλά χιλιόμετρα είναι ιδανική για χαλάρωση και ξεκούραση αφού λόγω του μήκουs τηs ποτέ δεν ασφυκτιά από κόσμο. Η θάλασσα είναι ήρεμη και σταδιακά βαθαίνει καθιστώνταs την ιδανική και για παιδιά.

Το Camping

Το Plaka Camping είναι το πιο καινούργιο camping στη Νάξο (έτοs ιδρύσεωs 1997), βρίσκεται πάνω στη φημισμένη για το πλάτοs τηs -εκτείνεται σε πολλά μέτρα- και τα καθαρά νερά τηs παραλία τηs Πλάκαs. Το κάμπινγκ ανήκει σε οικογενειακή επιχείρηση που προσπαθεί να προσφέρει σε όσουs το επισκέπτονται αξέχαστεs διακοπέs.

Υπηρεσίες

Η πλήρωs οργανωμένη ρεσεψιόν του με έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό (φιλικό προs τουs πελάτεs και πρόθυμο να τουs εξυπηρετήσει) είναι το μέροs όπου θα δηλώσετε την άφιξή σαs και την αναχώρησή σαs. Σαs παρέχει κάθε είδουs πληροφορία όπωs δρομολόγια πλοίων, εκδρομών. Υπάρχει η δυνατότητα έκδοσηs εισιτηρίων, ανταλλαγήs χρημάτων και επίσηs γίνονται δεκτέs όλεs οι πιστωτικέs κάρτεs. Προσφέρουμε δωρεάν μεταφορά από το camping με το ιδιωτικό μας λεωφορειάκι. Χρειάζεται να επικοινωνήσετε μαζί μας, να μας ενημερώσετε για την ακριβή ώρα άφιξης έτσι ώστε να έχετε δωρεάν μεταφορά από το λιμάνι.

Τοποθεσία

Η διαμόρφωση των βράχων μέσα στη θάλασσα επιτρέπει το κολύμπι με μάσκα για την εξερεύνηση του βυθού. Η παραλία Πλάκα ιδανική για surfing διαθέτει κέντρο θαλάσιων σπορ και ενοικίασηs εξοπλισμού surfing σε 50 μέτρα απο το ξενοδοχείο.

Εστιατόριο

Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό/μεσημεριανό ή βραδινό σαs γεύμα με θέα το απέραντο γαλάζιο τηs θάλασσαs.